Brugte kvalitetsbiler, leveres nyserviceret og nysynet

Hvorfor Hillerød Automobiler?

Hvorfor skal du vælge Hillerød Automobiler, som din bilforhandler og autoværksted? Her er vores bud på hvorfor.

Hvad end man skal handle ny brugt bil eller på værksted med sin bil, er det en tillidssag og det kan være svært at vælge i mellem de mange forhandlere eller værksteder i dit nærområde. Med vores mange års eksistens og erfaring har vi skabt os et godt ry i blandt vores kunder og i nærområdet.

  • Alle vores salgsbiler bliver leveret mekanisk gennemgået, ny serviceret og nysynet
  • Vores biler leveres altid med garanti og reklamationsret i henhold til den gældende lov for den enkelte bil.
  • Vores detail biler kan leveres med CarGarantie.
  • Gratis lånebil ved værkstedsbesøg
  • Tryghed uanset om du er ny eller tidligere kunde hos Hillerød Automobiler
  • Finansiering med og uden udbetaling
  • Rentefri værkstedskonto
  • Vi tager altid gerne din bil i bytte
Salg af brugte biler i Hillerød siden 90'erne

Historien om Hillerød Automobiler

Hillerød Automobiler er stiftet og ejes fortsat idag af Ahmet Bicen. I en ung alder med passion og stor interesse for biler, startede Ahmet brugtvognsforretningen op tidligt i 1990’erne. Forretningen fik hurtigt travlt, og det, der startede som en forretning på hobby-plan, endte med at blive en fuldtidsbeskæftigelse, da salget af brugte biler tog fart. Travlheden gjorde, at forretningen måtte udvides med et værksted, så alle biler kunne klargøres mekanisk i eget hus, i stedet for at benytte lokale værksteder til dette. Ahmet måtte flytte lokation 3 gange før han i 1999 fandt forretningens nuværende placering. Hillerød Automobiler er i dag placeret midt i Hillerøds industriområde, med mange andre bilhuse omkring sig. Ahmet er i dag ikke længere en aktiv del af virksomhedens daglige drift.

Hillerød Automobiler drives i dag af Akif Bicen, som er Ahmets bror, og Turay Bicen, som er Ahmets søn. Begge har været en del af Hillerød Automobiler i rigtig mange år, og har derfor stor branchekendskab, og har forsøgt på bedste vis at drive forretningen videre i samme ånd og passion, som dengang det hele startede.

På værkstedet er Ljupce Savic mekaniker og står for driften på værkstedet. Han var i 1990’er med til at starte værkstedsdelen af Hillerød Automobiler op, sammen med Ahmet. Hillerød Automobiler har udover Ljupce endnu en mekaniker og en mekanikerlærling tilknyttet værkstedet.

Medarbejdere hos Hillerød Automobiler

Hvad end man skal handle ny brugt bil eller på værksted med sin bil, er det en tillidssag og det kan være svært at vælge i mellem de mange forhandlere eller værksteder i dit nærområde. Med vores mange års eksistens og erfaring har vi skabt os et godt ry i blandt vores kunder og i nærområdet.

KONTAKT HILLERØD AUTOMOBILER

Har du spørgsmål om vores biler eller andet, så kontakt os med det samme

Indtast din information

KONTAKTINFORMATION

Logo

Industrivænget 12 A,
3400 Hillerød

Har du spørgsmål om biler eller service? Ring eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage.

Logo NYESTE BILER