Brugte biler og service til alle

Hillerød Automobiler er en familiedrevet virksomhed, som lagde sin grundsten tilbage midt 90'erne. Vi har gennem årene haft vores forretning på 3 forskellige adresser, i takt med forretningen voksede og det kneb med pladsen. Siden 1998 har vi været beliggende på Industrivænget i Hillerød , her har vi idag plads til 60 biler i vores udstilling. 

I vores salgsafdeling møder du Akif og Turay, vi har sammen mere end 30 års erfaring indenfor bilbranchen.

Udover salgsafdelingen har vi hos Hillerød Automobiler også et værksted, hvor vi servicere alle bil mærker. 

Vi bestræber os på at have så bredt og forskelligt et sortiment så vi har lidt til en hver smag.

Vi har et hurtigt skiftende udvalg, så kom forbi eller se udvalget på vores hjemmeside. Vi er altid klar til at fremvise vores biler, ingen tidbestillinger.

Søger du efter en specifik bil eller varevogn, som ikke er til at finde på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – da vi har adgang til en stor kreds af vores samarbejdspartners lager.   

Vi er en dynamisk bilforretning hvor alle medarbejder brænder for biler, vi gør hvad vi kan for at give vores kunder en god oplevelse. Vi arbejder konstant på forbedre os, så vores kunder får en god fornemmelse, når de besøger eller handler bil hos os og dermed skabe grundlag for langvarige relationer

Vi ses hos Hillerød Automobiler - Din brugtvognforhandler

 

 

Applus _logo _200

Applus Brugtbilsattest

Få din bil leveret med en brugtbilsattest for kun 1.500,- kr.

Applus Brugtbilsattest udarbejdes af Applus Bilsyn (før Statens Bilinspektion).

Her testes alle bilens vitale dele som motor, gearkasse, kobling, elektriske enheder, bremser, hjulophæng m.m. 

Endvidere tjekkes bilen for restgæld, samt om intervallet for udskiftning af tandrem er overholdt. Alt i alt en komplet gennemgang af de aspekter som er vigtige i forbindelse med køb af brugt bil. Med i prisen er inkluderet selve testen, kørsel, samt udbedring af fejl i henhold til medfølgende allonge. Dog er undtaget kosmetiske bemærkninger som f.eks. ridser og buler som der almindeligvis er taget højde for i bilens pris. 

Ovenstående er en nem og billig måde at få en uvildig ekspert til at gennemgå bilen inden levering.

Klik her og læs mere om Brugtbilattesten

 

Auto Branchen -danmark _200 

Medlem af Autobranchen Danmark

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som er den førende brancheorganisation for landets bilforhandlere, og vi kan derfor tilbyde fordelagtige finansierings- og forsikringsmuligheder.

Vores målsætning er at skabe værdi for vores kunder. Det forudsætter at vi leverer en loyal og troværdig service, og at de beslutninger der træffes, er de rigtige for kunden.

Autobranchen Danmark er en brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, autoværksteder og autolakeriere. Vi har ca. 1400 medlemmer over hele landet, der til sammen beskæftiger 20.000 medarbejdere og omsætter for ca. 50mia. kr. om året, vores medlemmer er fagfolk helt inde i sjælen og sætter en ære i at holde alle danske biler og bilister godt kørende. 

 

Hillerød Automobiler ApS

20 År med biler på adressen i Hillerød

Lokalavisen var på besøg og lave en artikel, om Hillerød Automobiler's 20 år på den nuværende adresse.