Profil

Face

Brugte biler og service til alle

Hos Hillerød Automobiler har vi mere end 20 års erfaring med køb og salg af brugte biler, vi bestræber os på at have så bredt og forskelligt sortiment så vi har lidt til en hver smag.

Vores udvalg skifter ofte, så kom forbi eller se på vores hjemmeside, da der ofte kommer nye og interessante emner ind. Og vi er altid klar til at vise dig det køretøj, som du har ledt efter.

Søger du efter en specifik bil eller varevogn, som ikke er til at finde på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – da vi har adgang til en stor kreds af vores samarbejdspartners lager.   

Vi er en dynamisk bilforretning hvor alle medarbejder brænder for biler, vi gør hvad vi kan for at give vores kunder en god oplevelse. Vi arbejder konstant på at gøre det ekstra, så vores kunder får en god fornemmelse, når de handler bil hos os og dermed skabe grundlag for langvarige relationer

Vores værksted og servicecenter er rustet med 3 dygtige mekanikker, de har hver især masser erfaring med reparationer af forskellige mærker.

 

Applus _logo _200

Applus Brugtbilsattest

Få din bil leveret med en brugtbilsattest for kun 1.500,- kr.

Applus Brugtbilsattest udarbejdes af Applus Bilsyn (før Statens Bilinspektion).

Her testes alle bilens vitale dele som motor, gearkasse, kobling, elektriske enheder, bremser, hjulophæng m.m. 

Endvidere tjekkes bilen for restgæld, samt om intervallet for udskiftning af tandrem er overholdt. Alt i alt en komplet gennemgang af de aspekter som er vigtige i forbindelse med køb af brugt bil. Med i prisen er inkluderet selve testen, kørsel, samt udbedring af fejl i henhold til medfølgende allonge. Dog er undtaget kosmetiske bemærkninger som f.eks. ridser og buler som der almindeligvis er taget højde for i bilens pris. 

Ovenstående er en nem og billig måde at få en uvildig ekspert til at gennemgå bilen inden levering.

Klik her og læs mere om Brugtbilattesten

 

Auto Branchen -danmark _200 

Medlem af Autobranchen Danmark

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som er den førende brancheorganisation for landets bilforhandlere, og vi kan derfor tilbyde fordelagtige finansierings- og forsikringsmuligheder.

Vores målsætning er at skabe værdi for vores kunder. Det forudsætter at vi leverer en loyal og troværdig service, og at de beslutninger der træffes, er de rigtige for kunden.

Autobranchen Danmark er en brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, autoværksteder og autolakeriere. Vi har ca. 1400 medlemmer over hele landet, der til sammen beskæftiger 20.000 medarbejdere og omsætter for ca. 50mia. kr. om året, vores medlemmer er fagfolk helt inde i sjælen og sætter en ære i at holde alle danske biler og bilister godt kørende. 

 

Dansk -Bilbrancheraad -200

Medlem af DANSK BILBRANCHERÅD...

Dansk Bilbrancheråd er brancheorganisation for autoværksteder i Danmark, og er med sine 1780 værkstedesmedlemmer brnachens største interesseorganisation.

Dansk Bilbrancheråd arbejder for at skabe de bedste rammevilkår, og tilbyder forskellige ydelser til værkstederne. Dansk Bilbrancheråd varetager værkstedernes interesser over for politikere og offentlige myndigheder, samt beslægtede organisationer i spørgsmål af betydning for branchen.

Ring eller skriv til os, vi ser frem til at tale med dig.

Mvh

Hillerød Automobiler ApS