Finansiering

Hos Hillerød Automobiler tilbyder vi naturligvis finansiering af dit bilkøb med enten fast eller variable rente, ligeså kan tilbyde dig at finansiere din nye bil med eller uden udbetalingen. Sanatander er idag den største spiller på markedet når vi taler om bilfinansiering, faktisk har de andel i ca. 90% af de finsieret biler i Danmark. Santander har gjort sig dygtige på hurtig behandling af ansøgninger, lavste rente indenfor deres område og så tilbyder de lån uden bekymringer med deres SAFE Forsikring.

Finansiering igennem Santander Bank    Santander -color -black

Sanatander er idag den største spiller på markedet når vi taler om bilfinansiering, faktisk har de andel i ca. 90% af de finsieret biler i Danmark. Santander har gjort sig dygtige på hurtig behandling af ansøgninger, lavste rente indenfor deres område og så tilbyder de lån uden bekymringer med deres SAFE Forsikring.

SAFE Forsikring 

Men en SAFE forsikring tilknyttet til din finansiering, er du dækket hvis udheldet er ude. Hvis du skulle blive arbejdsløs, uarbejdsdygtig i mere end 30 dage og sågar også ved dødsfald. SAFE Forsikringen vil disse tilfælde dække din månedlige afdrag til Santander Bank og i tilfælde af dødsfald indfrie restgælden.

Hvorfor vælge finansiering via Hillerød Automobiler 

  • Finansieringen er ofte billigere end i banken
  • Hurtigt svar på finansiering
  • Finansieringen tilpasses netop til din bil
  • Finansiering tilpasses dine behov så du får større økonomisk frihed
  • Hillerød Automobiler hjælper dig med at finde den bedste løsning for netop dig

 

Vi kan også tilbyde vores værkstedskunder en værkstedskonto til reparation af deres bil.

Værkstedskontoen er rentefri i 12 måneder.

Rentefri _konto -ny